Auditori Municipal

L'Auditori de Manuel està situat en el carrer Santa Anna, al local que anys enrere fou el cinema Olympia. Va ser inaugurat l'any 2006 pel Ilm. Sr Director General de Patrimoni Cultural de la Generalitat Valenciana,sent alcalde José Cambra Bueno.

Compta amb una capacitat de 306 places, distribuides en 17 files amb 18 seients en cada fila, 9 en cada costat. Des de la seva inauguració acull la majoria d'activitats culturals, musicals i lúdiques del poble, com teatre, cinema, concerts, musicals, etc...

Així també fan ús d'ell moltes associacions per tal de portar a terme les seues activitats, com són l'Agrupació Musical de Manuel, que fa el tradicional concert de Santa Cecília i diferents concerts a l'any, així com l'Escola de música amb concerts de la bandeta, l'Associació de Moros i Cristians que porta a terme els Play backs del mig any, el Col·legi Públic que fa el seu espectacle de final de curs, la Coral Polifònica, etc.. i com no s'han representat moltes obres de teatre i actuacions musicals.

Adjuntos