#LA FORMULA SECRETA

Des del Servei d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Manuel ens sumem a aquesta ferramenta: #LaFormulaSecreta.

'#LaFórmulaSecreta' és una invitació al joc, al viatge lector, a l'aventura literària, una autèntica experiència col·laborativa i participativa, amb debats, jocs, nombroses activitats virtuals i presencials entorn d'una obra literària, 'L'efecte Frankenstein' de l'autora alacantina Elia Barceló, premi Edebé de Literatura Juvenil 2019.

Es tracta d'una iniciativa que incideix en l'educació en valors amb eines d'oci educatiu, mitjançant una plataforma digital innovadora.

LEA Lectura Abierta ha dissenyat aquesta lectura col·laborativa lúdica i formativa que permet educar en camps com el gènere, el creixement personal, la participació o la prevenció de la violència, al mateix temps que es fomenta la lectura, el debat i l'aprenentatge sobre altres èpoques històriques.

Entre els ingredients de '#LaFórmulaSecreta' hi ha un misteri, un monstre, una lògia secreta, una història de terror, dos viatgers en el temps, una aventura d'amor i, sobretot, un nou tipus de club de lectura més participatiu, més dinàmic i més interactiu.

Tot això es farà per mitjà de trobades, tallers, jocs, misteris i, fins i tot, una 'escape room' per a embarcar els joves en un viatge lector autènticament transformador que actualitza una obra clàssica i acosta els joves als misteris, els secrets i les històries que amaguen els llibres.

El Escape Room de #LaFórmulaSecreta

#LaFórmulaSecreta té també un Escape Room, una experiència ideada com a introducció a la lectura, perquè les persones joves es familiaritzen amb els temes i misteris del llibre que llegiran, L'efecte Frankenstein, d'Elia Barceló, però també amb la dinàmica de joc i aventura que impregna tota l'experiència de #LaFórmulaSecreta, una lectura oberta on les persones joves es convertiran en protagonistes de la història que estan llegint.

Una reunió secreta de l'Ordre dels Illuminati, la cerca d'un mapa, viatgers en el temps i molts desafiaments…

Si vols saber més d'aquesta activitat, si sou joves de 12 a 17 anys i esteu interessats sols cal inscriure's al Centre d'Informació Juvenil, ja siga per telèfon o per correu. Més informació, al cartell adjunt.

 

Podeu consultar la informa

Adjuntos