Geografia, història i patrimoni

Estimats veïns i veïnes:

A la llum d'aquest llibre us convide a viatjar. Us anime a recrear la memòria estimulant l'ànim com si d'una aventura es tractara. Precisament en una societat que viu força debats vinculats a l’ús i la gestió de la memòria, era necessari i coherent que l'Ajuntament de Manuel fera possible la confecció d’aquest treball amb el propòsit de donar una visió àmplia, rigorosa, amena i didàctica de la història del nostre poble, ajudant-nos, si cal, a recordar els nostres arrels, fomentant el sentiment de pertinença a un poble que ha vist i ens veurà nàixer, viure i morir.

Aquest llibre, impulsat des de l'Ajuntament de Manuel i que ha comptat amb la col·laboració inestimable de persones, entitats i col·lectius del nostre poble, és el resultat del treball minuciós d'Abel Soler Molina. Amb ell, recorrerem el poble al llarg del temps, passejarem pels seus carrers, places i muntanyes, coneixerem els seus habitants, els costums, el treball, el nostre patrimoni, les manifestacions culturals, cíviques i polítiques. Tots som protagonistes actius d’una història col·lectiva que hem fet que Manuel siga avui un poble viu amb vocació de futur.

Vaja per davant, en nom de l'Ajuntament de Manuel, l’agraïment a totes aquelles persones i entitats, que des de distints àmbits i amb el seus testimonis, documents, treballs i publicacions han fet possible aquesta aventura, i com no, la meua estima i record a tots els nostres avantpassats, perquè sense ells Manuel no haguera sigut com és.

A tots aquells i a vosaltres, gràcies i bon viatge.

JOSÉ CAMBRA BUENO
Alcalde  2008

Podeu trobar el llibre en aquest enllaç:

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31