Esportius
L'Àrea d'Esports té com a objectiu principal dinamitzar l'activitat esportiva del poble. Per tant, una de les prioritats en aquest ajuntament és el recolzament a la pràctica esportiva en totes les seues vessants: esportiva, d'iniciació, de divulgació, d'entreteniment, de salut, recreativa, social, etc.

És per això que el programa esportiu que es desenvolupa des de l'Ajuntament intenta donar resposta a tots els sectors de la població: infància, etapa primària, adolescència, adults i 3ª edat. A més, vol continuar a través de les subvencions municipals a entitats esportives, la llavor que aquestes associacions realitzen en bé dels nostres xiquets i xiquetes, i de la població en general.

A Manuel, tenim una entitat esportiva, anomenada "Els Llops", formada per gent que li agrada fer esport, principalment córrer, i tots els anys organitzen dues activitats prou consolidades al nostre poble, sobretot una, que és la Volta a Peu Nocturna, que obri el que són les nostres Festes Populars. Una volta de 8 km, que com el seu nom diu és nocturna i on participa gent tant del poble com de fora. L'altra activitat que organitza és la volta San Silvestre, una volta que es fa en Nadal, i són 4 ó 5 km.

Esperem, aleshores, dinamitzar el nostre poble amb l'atractiu d'aquest projecte, però sobretot amb l'educació esportiva dels més joves, que permeta veure un futur més participatiu dels mateixos durant l'adolescència i l'etapa adulta.

 
ESCOLES ESPORTIVES:
 
En l'actualitat l'Ajuntament de Manuel disposa de les següents escoles esportives:

Escola de Pilota Valenciana

Escola de Futbol

Les escoles esportives implantades a Manuel, es van constituir en el seu dia per donar cobertura a la demanda existent en la població per a l'ensinistrament de base en aquelles disciplines esportives que gaudeixen de major implantació al municipi.

El seu funcionament ha anat consolidant-se al llarg dels anys que porten funcionant, i els recursos municipals que s'hi destinen a finançar-les s'han incrementat a poc a poc en la mida de les possibilitats pressupostàries municipals.

El període d'activitat d'aquestes escoles coincideix bàsicament amb el curs escolar, cessant les activitats en les dates que corresponen als descansos escolars.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31